Om oss

Facio producerar miljöer inom event, retail och expo. Vi bygger, monterar och installerar helhetslösningar i form av miljöer, inredning, teknik och konstruktion. Våra uppdrag innefattar projektering, design, produktion, montage, logistik och lagerhållning.

Våra kunder utgörs främst av butikskedjor inom sport och mode, eventproducenter, kommunikationsbyråer och arrangörer inom publika evenemang.

Värdegrunder

Tillförlitligt
Säkerhet går före allt. Alla våra åtaganden grundar sig på genomtänkta lösningar som är noga beprövade. Vi besitter modern utrustning av högsta kvalité och våra projekt- och produktionsledare är seniora inom sitt verksamhetsområde.

Kostnadseffektivt
Vår kompetens finns in house och ägare arbetar sida vid sida med medarbetare på fältet vilket innebär tighta arbetsgrupper, rak kommunikation, korta ledtider och snabba resultat.

Långsiktigt
Tillförlitlighet, tillgänglighet och flexibilitet anser vi är viktigt för att skapa långsiktiga samarbeten. Vi vill att våra kunder ska nå resultat och därför värdesätter vi uppföljning högt.

Kreativt & modigt
Genom åren har vi samlat på oss en rad udda uppdragsgivare. Tack vare dessa kunders förtroende har vi fått chansen att utvecklas vilket har gjort oss till en kreativ och modig leverantör.