Handsprits dispenser

Dispenser för handsprit, kassaskydd & plexiglasskydd

Handsprits dispenser – Facio Touch Free

FACIO Event-Retail-Expo har tagit fram en nödvändig produkt för att bidra till en bättre handhygien. Med denna kontaktlösa och automatiska handsprits dispenser vill vi presentera möjligheten till att säkra handhygienen innan besökare, personal och kunder kliver in i offentliga miljöer, butiker och på arbetsplatser.

PRODUKTEN
En hands-free-antibakteriell rengöringsstation i tre olika utföranden:

FACIO TouchFree Standard
Innehåller endast dispenser för dispenser.
Vit plåt med svarta symboler och text.
Höjd 144 cm / pelare 35x31cm / fot 40×40 cm
Vikt 35 kg

FACIO TouchFree Slim
Innehåller endast dispenser för handsprit.
Grå plåt med utbytbart frontstycke.
Svarta symboler och text.
Höjd 130 cm / pelare 33×16 cm / fot 40×40 cm
Vikt 25 kg

FACIO TouchFree Maxi
Innehåller dispenser för handsprit, fack för engångshandskar och papperskorg.
Vit plåt med svarta symboler och text.
Höjd 166 cm / pelare 35×31 cm / fot 63×43 cm
Vikt 40 kg

UTFÖRANDE
Facio TouchFree är framtagen i plåt. Handspriten är inlåst i ett utrymme i pelaren. Modulen är i grundutförande försedd med symboler i svart samt texten ”Handdesinfektion” men kan givetvis kompletteras eller bytas ut med ditt företags logotyp eller förses med annan önskad information. Behållaren är påfylld med 1 liter desinfektionsmedel vid leverans och batteri medföljer.

Tillverkning sker inom EU.

KAPACITET
Handspriten dispenseras i handen automatisk när man sticker in händerna. Behållaren rymmer 3 liter handsprit i samtliga modeller vilket motsvarar ca 2 500 doser. Mängden handsprit per dos är justerbar. Det uppladdningsbara gelbatteriet i dispensern håller för ca 3 000 stycken doser. Batteriet laddas via en medföljande sladd i maskinen och behöver inte lyftas ur för att laddas.

Tänk om, anpassa, tänk nytt!

Vi bygger om, renoverar och bygger upp alla typer av offentliga miljöer. Kontorsmiljöer, mottagningar, restauranger och hotell är några exempel på offentliga miljöer vi bygger om. Från idé till framtagning av ritningar, projektledning, tillverkning och montering eller de delar våra kunder önskar få hjälp med. I vår egen produktion tillverkar vi möbler och inredning enligt våra kunders önskemål.

Läs mer här.

Kassaskydd

Vi tillverkar kassaskydd i transparent plexiglas för att skydda personal och besökare mot droppsmitta. Dessa plexiglasskydd kan illustreras med logotype och önskat budskap.

Skyltmaterial

Vi förser våra kunder med all typ av skyltmaterial i form av lightbox, bildskärmar, rollups och skärmväggar av olika slag.

SUPPORT AV MASKINER

För att vi ska ha möjlighet att ge support måste nedan blankett fyllas i och mailas till vår support.

Blankett – supportärende
support@facio.se

Kontakta oss