Tält & Taklösning

Vi ser inte tältet som ett sämre alternativ till en permanent lokal, tvärtom så är tältlösningar att föredra för största flexibilitet. Tälten kan integreras med befintliga lokaler, till exempel restaurangverksamheter som vid julbordstider önskar utöka sin verksamhet med fler middagsplatser eller vid bröllop där vissa moment önskas ske utomhus men i närheten av en fast byggnad.

TOPPTÄLT
Vi bygger olika tältlösningar för alla typer av evenemang året om. Tältet kan vara en enkel lösning som ett tillfälligt väderskydd av exempelvis sorten topptält. Topptält monteras i olika storlekar med eller utan väggar, transparenta, täckta samt med eller utan fönster.

SEKTIONSTÄLT
Sektionstält heter vår mest avancerade och stabila lösning. Dessa tält byggs i sektioner och längden anpassas helt enligt önskemål. Sektionstälten kan utgöra grunden för ett event med riktiga golv i trä eller plast, väggar med glasfönster och transparent tak. Vi inreder givetvis med moderna möbler, kristallkronor och äkta mattor om så önskas. Tältet kan även förses med värmesystem, toaletter och kök samt delas in i sektioner och byggas i våningar.

EXPOTÄLT
Den absolut enklaste lösningen på tält som snabbt och enkelt kan fällas upp av vem som helst likt ett paraply. Våra expotält är ett utmärkt alternativ till att marknadsföra eller lansera en produkt genom att trycka logga eller andra budskap på.