Skydda personal och kunder med Facio Touch Free

Dispenser för handsprit, kassaskydd & plexiglasskydd

DISPENSER HANDSPRIT – Facio Touch Free
Vi har tagit fram en nödvändig produkt för att bidra till bekämpningen av Covid-19. Med denna kontaktlösa och automatiska dispenser för handsprit vill vi presentera möjligheten till att säkra handhygienen innan besökare, personal och kunder kliver in i era lokaler. Med tanke på virusets enorma spridning har det för alla blivit en prioritet att kunna hålla sina händer rena.

PRODUKTEN
En hands-free-antibakteriell rengöringsstation med dispenser för handsprit, fack för engångshandskar och papperskorg som uppmuntrar till frekvent användning av handsprit. Modulen finns även i enklare utförande utan fack för handskar och papperskorg. Facio TouchFree kan i längden skydda besökare, personal och kunder mot viruset och därmed minska spridningen i offentliga miljöer, butiker och på arbetsplatser.

UTFÖRANDE
Facio TouchFree är framtagen i plåt och väger ca 40 kg (166*53*43 cm). Den är alltså inte stöldbegärlig och handspriten är inlåst i ett utrymme i pelaren. Modulen är helt vit och försedd med symboler i svart samt texten ”Handdesinfektion” men kan givetvis kompletteras med ditt företags logotyp eller förses med annan önskad information. Behållaren är påfylld med desinfektionsmedel. Batteri medföljer samt 300 par handskar. Extra handsprit och handskar kan beställas av Facio löpande.

KAPACITET
Handspriten dispenseras automatiskt i handen när man sticker in händerna. Varje behållare av handsprit rymmer 2 liter ca 2000 stycken doser och batteriet i dispensern håller för ca 30 000 stycken doser.

Kassaskydd

Vi tillverkar kassaskydd i transparent plexiglas för att skydda personal och besökare mot droppsmitta. Dessa plexiglasskydd kan illustreras med logotype och önskat budskap.

Skyltmaterial

Vi förser våra kunder med all typ av skyltmaterial i form av lightbox, bildskärmar, rollups och skärmväggar av olika slag.

DSC_3563
Handd_measure
DSC_3578
DSC_3842
DSC_3830
DSC_3588
DSC_3584
DSC_3594
DSC_3596
3
1
Personalskydd_3
Facio Sanitizemiljöer_1_2
Facio Sanitizemiljöer_1_5
Facio Sanitizemiljöer_1_6